Home

Administratieve diensten

Uw administratiekosten kunnen flink omlaag en de kwaliteit kan sterk verbeterd worden!

Een administratie is verplichte kost voor ondernemers en velen besteden dit dan ook uit aan administratiekantoren of accountants. Vaak heeft u geen tijd of voldoende kennis van zaken om u bezig te houden met het voeren van een administratie en aanverwante zaken zoals fiscale aangiften en de salarisadministratie.

Uit onderzoek is bekend dat relatief veel ondernemers aanzienlijke bedragen betalen aan administratiekantoren en accountants. Veelal volstrekt onnodig, omdat een jaarrekening bijvoorbeeld lang niet altijd een wettelijke vereiste is, maar dat weten ondernemers vaak niet.

Regicon vindt dat dit beter én goedkoper kan, hieronder wordt het hoe en waarom uitgelegd.

Waarom administratieve diensten

Bij wet is elke ondernemer verplicht een administratie te voeren. Daarbij horen vervolgens fiscale aangiftes, een salarisadministratie en in sommige gevallen jaarrekeningen.

Het voordeel van het voeren van een administratie, is dat diverse gegevens uit een administratie te filteren zijn. Denk bijvoorbeeld aan een balans, resultatenrekening, maar ook een lijst met openstaande debiteuren.

Aan de hand van dergelijke gegevens kan een ondernemer een helder beeld krijgen van het reilen en zeilen van zijn of haar onderneming. Maar ook een bank zal bijvoorbeeld periodiek cijfermateriaal ter beschikking gesteld willen krijgen van de ondernemer.

Op basis van de jarenlange ervaring van Regicon met deze materie, is het aanbieden van administratieve diensten zoals hiervoor besproken dan ook vanzelfsprekend. In aansluiting daarop biedt Regicon ondernemers tal van andere mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld parttime controlling , automatisering of personeelszaken. Bij Regicon wordt dus verder gekeken dan alleen naar de financiën, omdat al die vakgebieden niet los van elkaar kunnen worden gezien.

Opzet administatieve diensten

De eerste keuze die gemaakt zal worden is of de administratie hoofdzakelijk door de klant of door Regicon gevoerd zal worden. Dat kunnen natuurlijk ook onderdelen ervan zijn, zoals bijvoorbeeld de salarisadministratie of de fiscale aangiften.

Vervolgens is er de keuze of de administratie op lokatie van de klant wordt gevoerd of op kantoor bij Regicon. Dat is uiteraard mede afhankelijk van de keuze wie de administratie voert. Beide mogelijkheden zijn zeer goed uitvoerbaar en bespreekbaar.

Hierna is er de keuze of de klant wil werken met een eigen pakket of niet. Bij een eigen pakket zijn er de uitgaven voor aanschaf en vaak jaarlijkse onderhoudskosten, deze kosten zijn veelal niet laag. Daarnaast dient men rekening te houden met extra kosten voor systeembeheer en zal men ook relatief vaak moeten zorgen voor back-ups.

De door Regicon vaak geadviseerde en door klanten meest gekozen methode is dat Regicon de administratie voert op lokatie van de klant. Dat wordt gedaan met het online-programma van Exact, een bedrijf dat een zeer goede naam heeft op het gebied van administratieve programmatuur. Hierdoor heeft de klant altijd online inzage in de administratie en zijn de onderliggende stukken zoals verkoopfacturen, inkoopfacturen en bankafschriften altijd aanwezig bij de klant zelf. Door de periodieke aanwezigheid van Regicon, kunnen diverse andere kwesties eveneens worden besproken en indien nodig afgehandeld.

 

Probeer Exact Online nu 30 dagen gratis!

 

Kortom, het gemak, de lagere kosten en een administratie die u altijd direct kunt inzien in combinatie met een veelzijdige adviseur.

Debiteurenbeheer

Als logische aanvulling hierop kan Regicon het beheer van uw debiteuren uitvoeren, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Dit wordt geheel naar uw wensen ingericht en indien gewenst zal iedere te nemen actie vooraf met u worden besproken. Het zijn epr slot van rekening uw klanten en uw inkomsten.

Kosten administratieve diensten

De kosten van het door Regicon laten voeren van uw administratie zullen u aangenaam verrassen. Daarnaast zijn de kosten voor de te gebruiken software verwaarloosbaar.

Reiskosten en reisuren worden alleen in rekening gebracht aan organisaties die verder dan 50 kilometer gevestigd zijn van het centrum van Steenwijk. Deze bijdrage betreft dan alleen de meerdere kilometers boven de hiervoor genoemde afstand van 50 kilometer.

Vervolg op administratieve diensten

Als u benieuwd bent naar deze nieuwe vorm van dienstverlening kunt u contact opnemen met Regicon om een geheel vrijblijvende afspraak te maken.

Om het voor u aantrekkelijker te maken, maakt u direct van de gelegenheid gebruik door de gratis bedrijfsscan van Regicon aan te vragen. Dat is een scan van maximaal een halve dag, waarin uw organisatie wordt doorgelicht op diverse gebieden. Uiteraard bepaalt u de grens van hetgeen er wel of niet besproken wordt. Tijdens en aan het eind van de scan krijgt u diverse adviezen op verschillende gebieden, waarmee u uw voordeel kunt doen.

Aansluitend bij hedendaagse trends en behoeften, kan Regicon in aanvulling op de administratieve diensten u wellicht van dienst zijn als parttime-controller, oftwel het geweten van de organisatie. U beschikt daarmee over een zeer ervaren en stevig geschoolde controller, tegen parttime kosten. Zie voor een nadere uitwerking de volgende link parttime controlling nader verklaard.

 

Laat u verrassen door deze nieuwe vorm van dienstverlening van Regicon en vraag een vrijblijvend gesprek inclusief een gratis bedrijfsscan aan.

Regicon B.V.
Rentmeester 22
8332 GR
Steenwijk

Telefoon: 06 - 25 07 16 86
Fax: 0521 - 52 04 19

E-mailadres algemeen: info@regicon.nl
E-mailadres website: webmaster@regicon.nl

Kamer van Koophandel Zwolle 05074804

Voor vragen over deze vorm van dienstverlening kunt u vrijblijvend contact opnemen.

| Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | ©2006 Regicon B.V.