Home

Gratis bedrijfsscan

Uw doel is waarschijnlijk om op zo aangenaam mogelijke wijze uw organisatiedoelstellingen te behalen. Dat kan zijn een behoorlijke winst, een goed rendement of de tevredenheid van uw afnemers. U staat daarom niet te wachten op verschillende dure dienstverleners die achteraf niet dát brengen wat u ervan had mogen verwachten. Dat moet veranderen en daarom heeft Regicon een oplossing ontwikkeld die u zeker zal aanspreken; de gratis bedrijfsscan.

Waarom een gratis bedrijfsscan

Om vooraf te kunnen beoordelen of een dienstverlener wel wat voor u kan betekenen, zijn een aantal factoren van belang. Is de persoon zelf bijvoorbeeld iemand waar u een goed gevoel aan overhoudt? Spreekt de werkwijze van deze persoon u wel aan en past dit wel bij uw organisatie? Is er überhaupt sprake van zaken die verbeterd zouden moeten worden in uw organisatie? En heeft u de verwachting dat de persoon in kwestie dat voor u kan waarmaken?

Dat zijn essentiële vragen waarop u pas een antwoord krijgt, als u de persoon in de ogen heeft gekeken en samen een stevig gesprek hebt gevoerd. Dan weet u of u de juiste persoon voor u hebt en of die voor u en uw organisatie een verschil van betekenis kan zijn.

Opzet gratis bedrijfsscan

Nadat u contact heeft opgenomen met Regicon, wordt in overleg een dagdeel vastgelegd op uw lokatie waarbij uzelf aanwezig dient te zijn. Na de eerste kennismaking en een korte introductie over en weer, kan gestart worden met de gratis bedrijfsscan. U krijgt een grote hoeveelheid aan verschillende vragen te verwerken, die de huidige positie van de organisatie duidelijk maken. Aan het einde van deze scan, heeft u een duidelijk beeld op welke punten uw organisatie verbeterd zou kunnen worden.

U kunt eenmalig een halve dag gebruik maken van de kennis en ervaring van Regicon, aan de hand van een door Regicon uitgewerkte volledige methodiek.

Kosten gratis bedrijfsscan

Zoals de naam het al aangeeft is de gratis bedrijfsscan geheel kostenloos. Dus geen reisuren, kilometerdeclaraties of andere onbesproken bedragen.

De enige uitzondering die Regicon wél stelt, is een bijdrage in de reiskosten voor belangstellenden die verder dan 50 kilometer gevestigd zijn van het centrum van Steenwijk. Deze bijdrage betreft dan alleen de meerdere kilometers boven de hiervoor genoemde afstand van 50 kilometer.

Vervolg op gratis bedrijfsscan

Uiteraard is Regicon geen liefdadigheidsinstelling, maar een commerciële organisatie.

Indien uit de gratis bedrijfsscan nu zaken naar voren komen die een oplossing of aanpassing behoeven, dan zal Regicon u daarvoor een aanbieding doen. Deze zal gericht zijn op de uitkomsten van de gratis bedrijfsscan en specifiek op uw organisatiebehoeften. Daarnaast zal het tarief u uitermate concurrerend voorkomen in vergelijking met reguliere dienstverleners.

Aansluitend bij hedendaagse trends en behoeften, kan Regicon u wellicht van dienst zijn als parttime-controller. U beschikt daarmee over een zeer ervaren en stevig geschoolde controller, tegen parttime kosten. Zie voor een nadere uitwerking de volgende link parttime controlling nader verklaard.

 

Laat u verrassen door deze nieuwe vorm van dienstverlening door Regicon en vraag een gratis bedrijfsscan aan.

Regicon B.V.
Rentmeester 22
8332 GR
Steenwijk

Telefoon: 06 - 25 07 16 86
Fax: 0521 - 52 04 19

E-mailadres algemeen: info@regicon.nl
E-mailadres website: webmaster@regicon.nl

Kamer van Koophandel Zwolle 05074804

Voor vragen over deze vorm van dienstverlening kunt u vrijblijvend contact opnemen.

| Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | ©2006 Regicon B.V.