Home

Zakelijke verstrekkingen

Als vervolg op de verschillende soorten van vergoedingen, zijn er tevens de diverse soorten van zakelijke verstrekkingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de auto van de zaak of het mobieltje van de zaak.

Naast deze verstrekkingen zijn er tevens tal van verzekeringen, die voor personeelsleden via de werkgever veelal goedkoper af te sluiten zijn, ook deze zijn hieronder opgenomen.

auto van de zaak?

 

 

 

 

 

Verstrekkingen
Naast de hieronder beschreven verstrekkingen zijn er nog tal van verstrekkingen te bedenken, die gezien het minder generieke karakter van de items hieronder niet zijn opgenomen.

Voor de fiscale behandeling van de verschillende onderdelen, dient ervan uitgegaan te worden dat de verstrekkingen een zakelijk karakter hebben. Personeelsleden dragen een eigen verantwoordelijkheid voor de fiscale opgave van de eventuele voordelen, echter doet de werkgever er verstandig aan de personeelsleden hierover in te lichten.

Terug naar boven.

Verzekeringen
De meest voorkomende verzekeringen die tegenwoordig kunnen worden afgesloten voor personeelsleden zijn hieronder opgenomen.

De fiscale afhandeling zal veelal geschieden via de salarisafrekeningen en de wijze van behandeling kan worden opgevraagd bij de belastingdienst en de aanbieder van deze producten.

Terug naar boven.

Enkele handige links
verzekeringen-online.nl - overzicht verzekeringen
infopensioen.nl - pensioenen en lijfrentes
zibb.nl - flexibele arbeidsvoorwaarden

Terug naar boven.

 

 

Mocht u vragen, aanvullingen of opmerkingen hebben, dan wordt u verzocht dit te mailen naar webmaster.

 

Terug naar boven.

| Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | ©2006 Regicon B.V.