Home

Ondernemer helpt collega's met gratis advertenties.

 

Patrick Rambaldo opent de aanval op succesvolle websites voor tweedehandsspullen. Op nieuwvoorweinig.nl adverteren bedrijven gratis met hun aanbiedingen.
Rambaldo wil bedrijven helpen om meer klanten te trekken. 'Steeds vaker hoor je consumenten klagen dat alles zo duur is. Dat verklaart waarschijnlijk het grote succes van sites als marktplaats.nl en speurders.nl, waar je gebruikte spullen kunt kopen. Maar waarom zou je tweedehands kopen als het ook voor nieuw kan?'

Naamsbekendheid
Op nieuwvoorweinig.nl kunnen bedrijven gratis aanbiedingen publiceren. 'Ze kunnen de advertentie zelf plaatsen en bewerken. We vragen alleen geld als ze iets extra's willen, bijvoorbeeld een prominente plaats op de site of een aanbieding van de dag.'
Veel adverteerders zijn blij met het initiatief. 'Circa tachtig procent van de bedrijven die we benaderen is positief. De andere twintig procent wil eerst zien en geloven dan pas.

Kip of ei
'Alles draait nu om onze naamsbekendheid. Maar dat is een kip-of-ei-verhaal. Om bezoekers te trekken hebben we aanbiedingen nodig en om adverteerders binnen te halen moeten we veel bezoekers hebben', zegt Rambaldo.
De website heeft inmiddels meer dan tienduizend winkels en bedrijven in haar bestand opgenomen. Daarmee bereikt het bedrijf meer dan zeventigduizend bezoekers per maand.

 

Bron: Zibb.nl

Terug naar Nieuwscategorie Diversen

| Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | ©2006 Regicon B.V.