Home

Autoverzekering speciaal voor zakelijke rijders.

 

Avéro Achmea introduceert een autoverzekering die vooral bestemd is voor bestuurders die veel voor hun werk op de weg zijn. De verzekeraar richt zich daarbij in het bijzonder op ondernemers.

Om voor de verzekering in aanmerking te komen moet de verzekerde ouder zijn dan 30 jaar. Volgens de verzekeraar verplaatst de beoogde doelgroep zich dagelijks gemiddeld 49 kilometer, met een reisduur van 68 minuten.

Kleine ongemakken
'Deze bestuurders vervangen regelmatig een auto, zijn veel op de weg en maken vaker kans op kleine ongemakken. Zij hebben duidelijk behoefte aan een autoverzekering met veel gemak en een uitgebreide dekking waarbij direct geprofiteerd kan worden van een hoge korting vanuit de Bonusladder', aldus directeur Rob ter Mors van Avéro Achmea.

Van zakelijk naar privé
Bij de zogenaamde 'Auto Xcellentverzekering' is verder een mobiel navigatiesysteem mee verzekerd. Ook vervalt de diesel- of lpg-toeslag bij auto's vanaf vier jaar. Hiermee speelt de verzekering in op het gegeven dat veel zakelijke diesel- of lpg-auto's na verloop van tijd de particuliere markt instromen en dan veel minder kilometers per jaar gaan rijden.

 

Bron: Zibb.nl

Terug naar Nieuwscategorie Diversen

| Algemene voorwaarden | Privacy statement | Disclaimer | ©2006 Regicon B.V.