U ontvangt deze e-mail omdat u daarvoor bent aangemeld bij Regicon.
Als deze e-mail onleesbaar is, klik dan hier.

    21 Augustus 2006 / Jaargang 2 - nummer 28

Deze week in de Nieuwsbrief:

- Autoverzekering speciaal voor zakelijke rijders
- Gratis onderhoudsbeurt voor XP-gebruikers
- Verzekeraars lonken naar private WW
- Internetten met mobieltje peperduur
- Discrimineren rokende sollicitant toch verboden
- Oplichters hebben nieuwe truc voor webbankieren
- Bedrijven klagen steeds meer over banken
- Links - volg deze link

Autoverzekering speciaal voor zakelijke rijders

Avéro Achmea introduceert een autoverzekering die vooral bestemd is voor bestuurders die veel voor hun werk op de weg zijn. De verzekeraar richt zich daarbij in het bijzonder op ondernemers.

Om voor de verzekering in aanmerking te komen moet de verzekerde ouder zijn dan 30 jaar. Volgens de verzekeraar verplaatst de beoogde doelgroep zich dagelijks gemiddeld 49 kilometer, met een reisduur van 68 minuten.

Lees het gehele artikel.

Gratis onderhoudsbeurt voor XP-gebruikers

Microsoft biedt online een gratis onderhoudsbeurt aan voor pc's die draaien op besturingsysteem Windows XP. De tool Windows Live Onecare scant de computer op virussen, schoont de harde schijf op en verbetert de prestaties van de machine.

Lees het gehele artikel.

Verzekeraars lonken naar private WW

Verzekeraars willen met de overheid een deels geprivatiseerde Werkloosheids Wet (WW) mogelijk maken. Hierdoor zouden werkgevers de kosten van reorganisaties en individueel ontslag kunnen afdekken.

Het Verbond van Verzekeraars zoekt in zijn ideeën aansluiting bij de ideeën van FNV-bestuurder Ton Heerts om werkgevers WW te laten betalen.
Adjunct-directeur Harold Herbert van het Verbond zei woensdag net als Heerts geïnspireerd te zijn door de Ziektewet. Werkgevers moeten tegenwoordig het loon bij ziekte de eerste twee ja
ar doorbetalen. Sindsdien doen ze volgens Herbert meer aan het voorkomen van ziekte, om de kosten laag te houden.

Lees het gehele artikel.

Internetten met mobieltje peperduur

Internetten met een mobiele telefoon in het buitenland is peperduur, zo waarschuwt de Consumentenbond. Veel vakantiegangers hebben geen idee wat de prijzen voor dataverkeer in het buitenland zijn.

Lees het gehele artikel.

Discrimineren rokende sollicitant toch verboden

Werkgevers mogen uiteindelijk toch geen rokers discrimineren bij een sollicitatie. Dat heeft de woordvoerster van Europees Commissaris Vladimir Spidla (sociale zaken) dinsdag meegedeeld in reactie op mediaberichten van de afgelopen dagen dat werkgevers een roker mogen weigeren bij een vacature.

Lees het gehele artikel.

Oplichters hebben nieuwe truc voor webbankieren

Computercriminelen hebben een nieuwe methode gevonden om geld afhandig te maken van consumenten die internetbankieren. Dat zegt beveiligingsbedrijf Trend Micro.

De nieuwe truc lijkt gedeeltelijk op het traditionele 'phishing'. Hierbij worden bankklanten door middel van een e-mail naar een nagemaakte banksite geleid. De oplichters krijgen op deze manier de beschikking over hun gebruikersnaam en wachtwoord, met alle gevolgen van dien.

Lees het gehele artikel.

Bedrijven klagen steeds meer over banken

De dienstverlening van banken aan zakelijke klanten verslechtert door reorganisaties en uitbesteding van ondersteunende diensten. Dat blijkt maandag uit de Bank van het jaar-enquête van Het Financieele Dagblad en een adviesbureau.

ABN Amro, ING en de Rabobank scoorden lager dan vorig jaar.
Fortis, dat als enige nauwelijks veranderingen in de bedrijfsvoering zou hebben doorgevoerd, haalde met een 7,8 het hoogste cijfer. De andere drie banken hebben taken uitbesteed of zijn begonnen met 'outsourcing' en nieuwe IT-systemen.

Lees het gehele artikel.

Wilt u meer weten over het verhogen van uw winst en uw cashflow? Neem dan contact op met Regicon; E-mail.

Met vriendelijke groet,

Remco Foppen
Regicon B.V.

 
 

HEEFT U ALLES ONDER CONTROLE? LAAT U BIJSTAAN DOOR EEN EXPERT.

Regicon B.V., Rentmeester 22, 8332 GR, Steenwijk
E-mail: info@regicon.nl
Telefoon: 06 - 25 07 16 86
Fax: 0521 - 52 04 19

Copyright 2006 Regicon B.V.