U ontvangt deze e-mail omdat u daarvoor bent aangemeld bij Regicon.
Als deze e-mail onleesbaar is, klik dan hier.

    17 September 2007 / Jaargang 3 - nummer 19

Regiconsult - Hoe gek kun je het maken!

Druk, drukker, drukst..... En dan gaat niet alles zoals je dat zo graag zou willen. Ik kan er zelf over meepraten, omdat het afgelopen halfjaar onvoorstelbaar druk is geweest. Af en toe 7 dagen per week van de vroege ochtend tot laat in de avond. Dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van voor jezelf werken, want die vrijheid was toch zo geweldig? Ja, de vrijheid van geen baas hebben is heerlijk. Maar daar staan je klanten tegenover, bij mijn weten loop je harder voor je klanten dan voor een baas. Qua tijdsbesteding voor een baan zul je van z'n levensdagen geen 7 dagen in de week gaan werken, laat staan van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

Maar wat bezielt je dan om dit te doen? Precies, bezieling, de wil om iets mooi's neer te zetten. Voor je klanten en daarmee dan ook voor jezelf. Bezieling is een mooi iets, maar gaat ongemerkt over in een absurde overgave, waarbij alles en iedereen moet wijken. Je moet jezelf er constant aan herinneren dat je werkt om te leven en niet andersom. Vooradt je het weet vragen je kinderen wie toch die persoon is die telkens mee eet. Of vervreemd je gewoon van je gezin en vrienden. Dat kan het niet waard zijn. Maar die gulden middenweg is zó moeilijk te vinden.

Met wat meer zelfsturing moet het mogelijk zijn om de 4-wekelijkse nieuwsbrieven en de 4-wekelijkse Regiconsults weer een nieuw leven in te blazen. De schade van de afgelopen maanden is bijgewerkt voor zover mogelijk en is te vinden op de site van Regicon.

Vanaf nu zullen de nieuwsbrieven en Regiconsults weer 4 -wekelijks op de digitale deurmat vallen.

Veel gezonde drukte gewenst.

Wilt u weten wat Regicon voor u kan betekenen? Wilt u dat wellicht combineren met een gratis bedrijfsscan?
Neem dan vrijblijvend contact op; Regicon-mail of via 0521 - 52 04 68.

De Gratis Regicon - Bedrijfsscan

Regicon begrijpt dat ondernemers beperkte mogelijkheden hebben om een adviseur in de arm te nemen. Daarnaast hoeft niet iedereen te weten hoe het uw onderneming vergaat.

Daarom werkt Regicon met een gratis bedrijfsscan van een halve dag, waarbij Regicon garant staat voor geheimhouding.
Gedurende deze halve dag wordt in een hoog tempo uw organisatie met u besproken en wordt een uitgebreide checklist gevolgd. Aan het einde van de checklist is een beeld ontstaan waar uw onderneming precies staat en wat verbeterd zou kunnen worden.

Of u daarna met Regicon zaken wenst te doen is dan aan u. Indien u ervoor kiest dat wel te doen, weet u zich verzekerd van een zeer breed georiënteerde adviseur met de nodige opleidingen en ervaring.

Doe u zelf een plezier en doe deze gratis bedrijfsscan, u bent tot niets verplicht.

Kent u collega's of kennissen die u kunt verblijden met de Regicon - Nieuwsbrief? Geef ze hier dan voor op of vertel ze erover.

Met vriendelijke groet,

Remco Foppen
Regicon B.V.

 
 

HEEFT U ALLES ONDER CONTROLE? LAAT U BIJSTAAN DOOR EEN EXPERT.

Regicon B.V., Rentmeester 22, 8332 GR, Steenwijk
E-mail: info@regicon.nl
Telefoon: 06 - 25 07 16 86
Fax: 0521 - 52 04 19

Copyright 2007 Regicon B.V.