U ontvangt deze e-mail omdat u daarvoor bent aangemeld bij Regicon.
Als deze e-mail onleesbaar is, klik dan hier.

    5 Februari 2007 / Jaargang 3 - nummer 3

Veranderingen Regicon Nieuwsbrief 2007

Vanaf 2007 zal de Regicon-Nieuwsbrief met allerlei wetswijzigingen, interessante artikelen en andere voor het MKB relevante informatie eens per 4 weken verschijnen. De reden hiervoor is dat de hoeveelheid relevante informatie die verschijnt dit ruimschoots toelaat en een 2-wekelijkse daardoor onnodig is. De 2-wekelijkse Regiconsult met tips en adviezen zal vanaf 2007 eveneens elke 4 weken verschijnen in plaats van 2-wekelijks.

Regiconsult - Saldo fiscaal slim zijn soms duurder!

Je kunt het overdrijven, maar het komt nogal eens voor dat fiscale constructies of 'oplossingen' uiteindelijk duurder uitpakken dan oorspronkelijk de bedoeling was. Een adviseur op fiscaal gebied doet uiteraard zijn best binnen de mogelijkheden die hij of zij heeft, maar een juridisch robbertje vechten met een inspecteur zal veel al in een tranendal eindigen voor de klant van die adviseur. Een juridische procedure vraagt om veel tijd en veel geld. Tja, dan blijkt dat een inspecteur ineens erg veel tijd en geld heeft, in ieder geval meer dan de ondernemer in kwestie leuk zal vinden.

Er is niets mis met fiscaal creatieve oplossingen, mits een ander een procedure daarover al eens heeft uitgevochten en uiteraard heeft gewonnen. Dan is creativiteit lonend. Maar het risico lopen om een forse naheffing inclusief stevige boete en rente van de inspecteur te ontvangen ná gemaakte kosten voor een creatief idee van een fiscaal adviseur zal menigeen niet aanspreken. Nog daargelaten wat de kosten van procedures daarna nog kunnen kosten in combinatie met de schijnbare grilligheid van de heren en dames rechters.

Wees niet braver dan nodig is op fiscaal gebied, maar voorkom problemen met de fiscus. Dat kan alleen maar veel geld gaan kosten. Beoordeel een adviseur op z'n nuchterheid en laat hem of haar de vele voordelen van bewezen creatieve oplossingen die er wel zijn toepassen op uw onderneming. Dan heeft u namelijk het voordeel wat u zocht.

Wilt u weten wat Regicon voor u kan betekenen? Wilt u dat wellicht combineren met een gratis bedrijfsscan?
Neem dan vrijblijvend contact op; Regicon-mail of via 0521 - 52 04 68.

De Gratis Regicon - Bedrijfsscan

Regicon begrijpt dat ondernemers beperkte mogelijkheden hebben om een adviseur in de arm te nemen. Daarnaast hoeft niet iedereen te weten hoe het uw onderneming vergaat.

Daarom werkt Regicon met een gratis bedrijfsscan van een halve dag, waarbij Regicon garant staat voor geheimhouding.
Gedurende deze halve dag wordt in een hoog tempo uw organisatie met u besproken en wordt een uitgebreide checklist gevolgd. Aan het einde van de checklist is een beeld ontstaan waar uw onderneming precies staat en wat verbeterd zou kunnen worden.

Of u daarna met Regicon zaken wenst te doen is dan aan u. Indien u ervoor kiest dat wel te doen, weet u zich verzekerd van een zeer breed georiënteerde adviseur met de nodige opleidingen en ervaring.

Doe u zelf een plezier en doe deze gratis bedrijfsscan, u bent tot niets verplicht.

Kent u collega's of kennissen die u kunt verblijden met de Regicon - Nieuwsbrief? Geef ze hier dan voor op of vertel ze erover.

Met vriendelijke groet,

Remco Foppen
Regicon B.V.

 
 

HEEFT U ALLES ONDER CONTROLE? LAAT U BIJSTAAN DOOR EEN EXPERT.

Regicon B.V., Rentmeester 22, 8332 GR, Steenwijk
E-mail: info@regicon.nl
Telefoon: 06 - 25 07 16 86
Fax: 0521 - 52 04 19

Copyright 2006 Regicon B.V.